3 Comments on Abdai Horgász Egyesület

1. Szia !!

Érdeklődni szeretnák hogy lehete nálatok szép halakat fogni ??

És érdemes lenne el mennem hozzátok horgászni ??

Csak mer új tavat is ki szeretnék probálni pénteken !!!!! :D

• bajnoczky.istvan@gmail.com bajnoczky.istvan@gmail.com // 2016-07-07 at 16:16 // Válasz

Szia !

Az Abdai tavunkon napi jeggyel csak sporthorgászok horgászhatnak (azaz halat nem lehet hazavinni, sőt, szákba tenni sem). Mivel a tó zárt (kerítéssel körbevett és zárt kapu van) csak úgy lehet bejönni, ha vagy egy egyesületi taggal jön a horgász, vagy külön kulcsot igényel, amit aznap estig le kell adnia. (Természetesen állami jegy kell és napi jegyet is kell venni.)

Sajnos a közelmúltban volt azzal gondunk, hogy napijegyes horgász jelentős késéssel adta le a kulcsot, így egy kis türelmedet kérem, míg szabályozzuk a kérdést. Majd a honlapra feltesszük a mikortól hogyan lehet napijeggyel jönni c. részt. Javaslom, hogy most péntekre még másik tavon próbálkozz.

Érdeklődésedet köszönjük, és reméljük, hogy azért hamarosan összejöhet a peca nálunk is.

üdv.

2. Kedves Horgászok!

Vámosszabadi Község Önkormányzata idén is megrendezi a Vámosszabadi Halfesztivált, amelyre ezúton is sok szeretettel meghívjuk Önöket!

A rendezvényre 2016. szeptember 24-én kerül sor a Horgásztó melletti területen. Hagyományainkhoz híven, immár 5. alkalommal a késő estig tartó programsorozat mellett egy gasztronómiai verseny is színesíti a rendezvényt. A viadal a térségünkben közkedvelt,ugyanakkor az országban másutt szinte ismeretlen halétel, az eceteshal, valamint a különféle hideg halételek köré szerveződik.

A versenyre bárki nevezhet,mint  minden évben, így idén is, neves szakmai zsűri választja majd ki a különböző kategóriák győzteseit.Szándékaink szerint az ország más vidékeiről, mi több a környező országokból is érkeznének csapatok.A közönséget nemcsak halétel különlegességek kóstolásával  csábítjuk, hanem egész napos programsorozattal is,melynek során minden korosztály megtalálhatja a kedvére valót.

Facebook oldalunk:

Várjuk a jelentkezőket!